Sponsoring

Dijkfeest is vanaf de eerste editie in 1976 uitgegroeid tot een begrip in de Noordoostpolder. Waar de eerste editie gerekend werd op ongeveer 700 bezoekers, trekt Dijkfeest nu jaarlijks zo’n 3000 bezoekers aan het Schapenpad te Espel. En wie aan Dijkfeest denkt, denkt natuurlijk aan de heerlijke sfeer op de dijk, de stelletjes er achter, prachtige zonsondergangen en de dansende menigte van jong tot oud. Om Dijkfeest de komende jaren ook weer tot een succes te brengen zijn wij op zoek naar sponsoren. Sponsoren die samen met ons de traditie van de polder de laatste zaterdag van juni opnieuw willen realiseren.

Voor het sponsoren van Dijkfeest bieden wij verschillende mogelijkheden. Natuurlijk staan wij ook open voor uw eigen ideeën. En uiteraard streven wij ernaar een win-win situatie te creëren, en zullen er ook voordelen voor u als sponsor zijn. De voornaamste hiervan is natuurlijk naamsbekendheid onder de 3000 bezoekers.

Sponsormogelijkheden

 • Vriend van Dijkfeest – €50,-
  Uw logo, samen met vijf andere, op een bouwhekbanner op het Dijkfeest terrein.
 • Vriend van Dijkfeest – €100,-
  Uw logo, samen met een andere, op een bouwhekbanner op het Dijkfeest terrein.
 • Vriend van Dijkfeest – €150,-
  Uw logo op een bouwhekbanner op het Dijkfeest terrein.
 • “En-route” sponsor gedurende 3 jaar – €300,-
  Uw logo op een spandoek langs de provinciale wegen in de Noordoostpolder gedurende +- twee weken voor aanvang van Dijkfeest.
 • “En-route” sponsor gedurende 5 jaar – €500,-
  Uw logo op een spandoek langs de provinciale wegen in de Noordoostpolder gedurende +- twee weken voor aanvang van Dijkfeest.

Interesse? Neem contact met ons op via penningmeester@j19nu-dijkfeest.nl.

Sponsoren