Unieke editie Dijkfeestercourant verspreid in de Polder

Unieke editie Dijkfeestercourant verspreid in de Polder

14 juni 2019 06:58

Ben je altijd al benieuwd geweest naar wat er achter de schermen allemaal speelt bij Dijkfeest? Met de eenmalige uitgave van de Dijkfeestercourant biedt de organisatie van het feest je een uniek (en gratis) kijkje achter de schermen, in het verleden en in de plannen (dromen) voor de toekomst.

Van lege dijk naar evenemententerrein

In de unieke editie van de Dijkfeestercourant neemt de organisatie je mee: wat zijn hoogtepunten in een jaar lang voorbereiden, hoe was het feest jaren geleden en hoe ervoer de eerste (en enige) vrouwelijke voorzitter het voorzitterschap? Er wordt verteld hoe vijftien vrijwilligers het elk jaar weer voor elkaar krijgen om van de lege dijk een waar evenemententerrein te maken, maar ook hoe moeilijk het is om het uiteindelijk los te laten wanneer je de organisatie uitgaat: “Dijkfeest is het een soort virus waar je niet vanaf komt”. Benieuwd naar de stukken in de krant? Je leest het in de fysieke krant die is verspreid door de polder, maar ook gewoon hier op onze website. Lees de Dijkfeestercourant!

Dijkfeest staat weer zwart op wit!

Het bier staat weer koud, de muziek wordt gemaakt en samen met de rest van de polder vier je de zomer. Ook in 2019 staat Dijkfeest gewoon weer zwart op wit: op zaterdag 29 juni barst vanaf 21:00u het feest weer los. Ook dit jaar wordt het feest mede mogelijk gemaakt door de hoofdsponsor Windpark Noordoostpolder. Met optredens van onder andere Weekend Warriors, SatisFexy en Polderrad hoef je je geen moment te vervelen op de Dijk. De kaarten vind je op www.tickettekoop.nl/2019/dijkfeest.

29

06

Dijkfeest 2019

29 juni 2019

21:00-02:00

Sponsoren