Dijkfeest 2018: Groei vieren met extra podium

Dijkfeest 2018: Groei vieren met extra podium

11 juni 2018 22:02

Dit jaar heeft Dijkfeest ook gedacht aan de pioniers van het feest! Samen met VanHees Machinery wordt De Machinekamer geïntroduceerd op 30 juni.

De Machinekamer

Als het feest losbarst om 21:00u aan het Schapenpad, is op de Dijk ook ruimte gemaakt voor een café vol sterke verhalen over vroeger en nu. Een bruin café om ongegeneerd van je tweede jeugd te genieten! Hier draai je aan het Rad van VHM, krijg je leuke goodies en geniet je de hele avond van muziek van Folkert Hans. Hij voelt precies aan welke nummers hij moet spelen om er een goed feest van te maken.

Dijkfeest 2018: Een dijk van een avontuur!

Dijk feest staat dit jaar in het teken van avontuur. Ook een nieuwe tent is voor het feest een avontuur! Ook dit jaar wordt het feest mede mogelijk gemaakt door de hoofdsponsor Windpark Noordoostpolder. Met een biertje in je hand, de wind in je haren en goede muziek kán het feest op de unieke locatie niet gaan vervelen. Tijd om herinneringen op te halen! Naast Folkert Hans komen It all started in the Nineties, Black Caddilac, LEAD en de hoofdact The Euro’s de beste hits van toen en nu spelen. Dat wil je toch niet missen?! Slinger naar www.tickettekoop.nl/2018/dijkfeest en bestel je kaartje vandaag nog.

Sponsoren