Dijkfeest vernieuwt in 2018!

Dijkfeest vernieuwt in 2018!

9 november 2017 12:43

In het nieuwe jaar gaat Dijkfeest nieuwe wegen inslaan: zoals je ziet hebben we een nieuwe website! Hier willen we je meer op de hoogte houden van het feest in 2018, maar ook over andere dingen. Zo kunnen we jou net iets meer vertellen over ons.

Dijkfeest locatie
De vernieuwde website

Het heeft even geduurd – maar eindelijk is-ie hier… De nieuwe website! Hier kun je meer lezen over hoe Dijkfeest is begonnen, wie in de commissie zit, welke vragen vaak gesteld worden of uitvinden hoe het zit met sponsoring. Je kunt zelfs de foto’s van Dijkfeest 2008 terugkijken! We hopen dat jij ons makkelijker (en beter) bereiken en kunnen we jouw vragen makkelijker kunnen beantwoorden. Zo kunnen dingen die eerder via Facebook gingen, nu ook gevonden worden op de website.

Dijkfeest 2018: het wordt feest!

Op 30 juni is het weer zo ver: Dijkfeest! Dit jaar wordt vernieuwd op de dijk, maar hoe houden we nog even spannend. De commissie is hard aan het werk om er een spetterend feest van te maken… Wil je op de hoogte blijven van updates en acties? Like onze Facebookpagina en meld je aan bij het evenement om geen update te missen!

30

06

Sponsoren