Dijkfeest 2019 uitverkocht

Dijkfeest 2019 uitverkocht

4 augustus 2019 12:14

Op zaterdag 29 juni werd het bord ‘uitverkocht’ opgehangen op het begin van het Schapenpad. Het jaarlijkse Dijkfeest vond plaats op de Westermeerdijk, en met 3000 man op de Dijk was het gezellig druk. “Het is een aantal jaar geleden dat we voor het laatst uitverkocht waren. Het is fantastisch dat het dit jaar weer is gelukt,” stelt de organisatie. De foto’s zijn te vinden op de Facebookpagina.

Drukte op de Dijk

Ondanks de drukte op de Dijk is het feest rustig verlopen. Door het mooie weer was er een prachtige zonsondergang. Een groot deel van de bezoekers bleef lang buiten genieten van het weer, het optreden van Polderrad en het dweilorkest de Feintsjes. Het dweilorkest bracht veel gezelligheid al rijdend op een huifkar langs het Schapenpad. Later speelden ze ook nog op het terrein bij het buitenpodium. In de grote tent maakten SatisFexy en Weekend Warriors er één groot feest van. Rintje Kas voelde in de Machinekamer precies aan welk nummer hij moest spelen om de juiste snaar te raken bij het publiek. 

Een mooie avond

De organisatie is tevreden over de avond. “We hebben weer een jaar lang hard gewerkt. Toen we op de Dijk stonden waren we weer enorm trots toen we over het Schapenpad keken waar de menigte aan kwam lopen,” vertelt de organisatie. “We zagen de kaartverkoop het begin van de week al hard gaan, en hoopten natuurlijk dat we deze keer uitverkocht zouden raken. Dat het gebeurde was fantastisch!” Ook dit jaar werd het feest mede mogelijk gemaakt door de hoofdsponsor Windpark Noordoostpolder.

27

06

Dijkfeest 2020

27 juni 2020

21:00-02:00

Sponsoren