Dijkfeest 2018: Een terugblik

Dijkfeest 2018: Een terugblik

12 januari 2019 15:41

Inmiddels is het 2019 en zijn de voorbereidingen voor Dijkfeest 2019 in volle gang. Maar wat hebben we genoten van die mooie avond op de Dijk in juni! Waar wij het meest van hebben genoten? Check onze favorieten!

Op bezoek bij Omroep Flevoland

We werden benaderd door Omroep Flevoland om te vertellen over ons prachtige feest op de radio. Samen met de eerste voorzitter, Jos Becker, gingen we die kant op. Gemist, of wil je het graag nog een keer zien?

De Machinekamer

Een nieuwe tent – altijd spannend hoe dat uitpakt. Maar wat was iedereen enthousiast en wat was het een succes! Folkert Hans maakte er één groot feest van door precies aan te voelen welke muziek jullie graag wilden horen. Met een draai aan het rad won je allerlei leuke prijzen, zoals een maatbeker bier of er een plaatje aanvragen.

Fantastisch weer

Na twee jaar wat minder weer te hebben gehad op de laatste zaterdag van juni, was het weer afgelopen jaar fantastisch! Met een strak blauwe lucht en een lekker temperatuurtje hebben we volop genoten van de mooie zonsondergang op de Dijk.  We duimen dat het dit jaar weer zo prachtig wordt!

https://www.instagram.com/p/BrQrMdiD3NA/

De aftermovie

Herken je dat gevoel? Het schooljaar (bijna) voorbij, mooi weer… En daar loop je, op de laatste zaterdag van juni: richting de Dijk, waar de tent klaar staat en de band de eerste nummers al heeft gespeeld. Dit jaar heeft Gerben van Wijk precies dát gevoel vast gelegd in de aftermovie. Nog een keer genieten of je alvast voorbereiden op komend jaar? Bekijk hem nog een keer!

 

Wat wat jouw favoriete moment van Dijkfeest 2018? Wij zijn benieuwd!

Sponsoren