Dijkfeest 2018: Een dijk van een avontuur!

Dijkfeest 2018: Een dijk van een avontuur!

9 juni 2018 13:12

De gouden formule van J19nu met muziek, de ondergaande zon en veel gezelligheid belooft ook dit jaar weer groots te worden. Op 30 juni is het feest voor de 43e keer op de IJsselmeerdijk bij Espel. De organisatie is het hele jaar druk geweest met het regelen van de vetste bands en het bedenken van een vernieuwend thema. Ook goed nieuws: de kaartverkoop voor Dijkfeest 2018 is live!

Bands die ook dit jaar een knaller maken

Dit jaar komen weer gave bands de beste muziek spelen. Het zijn zeker niet de minste namen: It all started in the Nineties, Folkert Hans, Black Caddilac, LEAD en de hoofdact The Euro’s komen met de beste hits van toen en nu. Ze stonden al eerder op de Zwarte Cross en andere grote festivals. Wat je kunt verwachten? Lekkere muziek zoals je gewend bent van Dijkfeest.

Beleef het avontuur

Waar vorig jaar alles ging om lekker fout, gaan we dit jaar op avontuur! Want laten we eerlijk zijn, niets is zo leuk als een avond op avontuur gaan. Biertje in je hand, voetjes van de vloer, wind door je haar… Dat wil je toch niet missen?! Dus ga naar www.tickettekoop.nl/2018/dijkfeest en bestel je kaartje. Ook dit jaar wordt het feest mede mogelijk gemaakt door de hoofdsponsor Windpark Noordoostpolder.

Heb je vragen of wil je meer weten? Bekijk de pagina met vragen hier.

Sponsoren