25 JUNI 2022 WEER ‘GEWOON’ DIJKFEEST

8 juni 2022 13:24

Na twee jaar afwezigheid wordt in 2022 de Dijk bij Espel weer omgetoverd tot de unieke locatie van Dijkfeest. Door het coronavirus werd het feest in 2020 en 2021 overgeslagen, maar op zaterdag 25 juni zorgen de vrijwilligers van de jongerenvereniging J19nu ervoor dat het weer ‘gewoon’ een groot feest wordt op de Westermeerdijk.

Muziek op Dijkfeest

Ook dit jaar is op Dijkfeest weer volop muziek en entertainment aanwezig. Gewoon, zoals je van Dijkfeest gewend bent! Zo speelt de band Oxygen de beste dance en pop hits met de attitude van je favoriete rockband, zorgt Still Blue dat je je keel moet schrapen en je bier stevig vast moet houden, bouwt Folkert-Hans een feestje in de Machinekamer en vind je de polders trots Ongetwijfeld en Full House ook op de Dijk. Als klapper op de vuurpijl komen ook de Beatcrooks “Uut de Bochte” vliegen op het prachtige feest.

Kaartverkoop

De laatste jaren bleek de gouden formule goed te werken: in 2019 was het feest zelfs uitverkocht met 3000 bezoekers die genoten van een biertje in de hand, de voetjes van de vloer en de wind door het haar. Ook dit jaar wordt het feest mede mogelijk gemaakt door de hoofdsponsor Windpark Noordoostpolder. De kaartverkoop is gestart. Tickets zijn te bestellen via https://www.j19nu.com/tickets.

Eindelijk weer Dijkfeest

“Na de teleurstelling van vorig jaar hebben we er dit jaar weer ontzettend veel zin in,” vertelt de organisatie. “Toen hebben we geknokt om het feest in een paar weken tijd op te tuigen, maar kon het een week van tevoren toch niet meer doorgaan door de aanscherping van coronamaatregelen. Daarom is dit jaar voor ons als organisatie extra bijzonder. Hopelijk voor de bezoekers ook!”

Sponsoren