Help, ik heb een vraag!

Ieder jaar komen er vragen binnen bij de organisatie over het feest, binnen komen, de kaartverkoop en vele andere dingen. Daarom deze pagina! Staat jouw vraag er niet tussen? Dan kun je natuurlijk altijd even een berichtje sturen.

      

Ik ben een week/een dag na Dijkfeest jarig en dan word ik 16, mag ik dan al naar Dijkfeest?

Als eerst – wat leuk dat je naar Dijkfeest wilt komen! Maar helaas kunnen we je daarin niet tegemoet komen. Als je nog geen 16 bent als Dijkfeest begint, mogen we je helaas niet binnen laten. We zouden het natuurlijk wel leuk vinden als je er volgend jaar gewoon bij bent!

Is het toegestaan eigen consumpties mee te nemen?

Nee, dit is niet toegestaan. Je kunt in de tent bonnen halen waarmee je drinken kunt halen, het eten moet contant betaald worden bij de kraampjes.

Is er een garderobe?

Jazeker! Je kunt je jas ophangen in de garderobetent voor een euro en dan krijg je een bonnetje met een nummer mee. Als je deze aan het einde van de avond weer inlevert, krijg je gewoon je jas terug.

Ik kan pas na 23:00 bij de dijk zijn... Mag ik dan nog naar binnen?

Helaas moeten we hier de grens trekken – na 23:00 kunnen we je niet meer binnen laten.

Wanneer begint de kaartverkoop? En tot wanneer kan ik een kaartje kopen?

Woehoe – wat leuk dat je zo enthousiast bent! We proberen de kaartverkoop te starten in mei, maar soms loopt het ietsje anders. Like ons op Facebook of volg ons op Instagram als je niets wilt missen! Het verkopen van kaarten doen we tot 17.00 op de zaterdagmiddag voor het feest.

Mag ik binnen komen met een kopie van mijn ID of rijbewijs?

Nee, we willen graag een originele versie van je identiteitsbewijs zien. Een rijbewijs wordt wel goedgekeurd als identiteitsbewijs, maar kopietjes worden niet geaccepteerd.

Hoe zorg ik dat ik als eerst op de hoogte ben van nieuwtjes?

Volg ons gezellig op Facebook en Instagram. We vertellen je meer over het feest, over de voorbereidingen en natuurlijk wat je allemaal kan verwachten. Op Instagram krijg je zelfs een kijkje achter de schermen bij het opbouwen en wie weet nemen we je wel mee in een leuke video over het terrein.

Sponsoren